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Lactobacillus bulgaricus yogurt bacterium, SEM
Código da imagem : C039/7351
Dimensões : 3.877 X 4.559 pixels
Orientação : horizontal
Data do upload no fornecedor : 31/07/2018
Tamanho máximo não comprimido : 50,6MB
Pauta: Lactobacillus bulgaricus yogurt bacterium, SEM
Título: Lactobacillus bulgaricus yogurt bacterium, SEM
Descrição: Coloured scanning electron micrograph (SEM) of Lactobacillus bulgaricus, Gram-positive, non-spore forming, rod prokaryote. L. bulgaricus is one of several bacteria used to produce yogurt. The name L. bulgaricus is derived from the country Bulgaria where it was first used to preserve milk. The bacterium uses glucose in milk to produce lactic acid which is used to preserve the milk. Lactobacillus bulgaricus naturally exists in the human gastrointestinal tract and it is a probiotic bacterium. The bacteria is helpful to people suffering from lactose intolerance which occurs in individuals who lack the enzyme to break down lactose to simple sugars. Lactic acid produced by the fermentation of milk is responsible for the flavour and preservation of cheese, yogurt and other fermented milk products. Magnification: x2,400 when shortest axis printed at 25 millimetres.
Coleção: Science Photo Library
Crédito: DENNIS KUNKEL MICROSCOPY/SCIENCE PHOTO LIBRARY/ Fotoarena
Disponibilidade: imediata
Direito de uso: Direito controlado
Autorização do(a) modelo: não
Autorização da propriedade: não

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