Código da imagem : ny301019015004 Dimensões : 6.720 X 4.480 pixels Resolução : 300 dpi Orientação : horizontal |
Data da foto:
19/10/2019 Tamanho máximo não comprimido : 86,1MB Tamanho do arquivo : 3662 kb Cor : colorida |
Pauta: | Dc Restaurants |
Título: | Steamed brioche topped with trout roe, a one-bite signature at Komi, in Washington, Oct. 19, 2019. (Jennifer Chase/The New York Times) |
Descrição: | Steamed brioche topped with trout roe, a one-bite signature at Komi, in Washington, Oct. 19, 2019. Dinner in Komi?s narrow dining room often begins with one-bite steamed brioche topped with trout roe; a meal in August proceeded with yogurt-and-garlic scape plumped ravioli and a juicy-fleshed, shawarma-spiced amberjack collar. (Jennifer Chase/The New York Times/Fotoarena) |
Local: | Washington / DC / Usa |
Coleção: | The New York Times |
Crédito: | Jennifer Chase / The New York Times / Fotoarena |
Disponibilidade: | sob-consulta |
Direito de uso: | Direito controlado |
Autorização do(a) modelo: | não |
Autorização da propriedade: | não |
Esta imagem pode conter outros direitos. Cabe a quem usa, verificar e licenciar.