Culinary Star Lawson

Código da imagem : ny190219145104
Dimensões : 5.788 X 3.859 pixels
Resolução : 300 dpi
Orientação : horizontal
Data da foto: 12/02/2019
Tamanho máximo não comprimido : 63,9MB
Tamanho do arquivo : 3324 kb
Cor : colorida
Pauta: Culinary Star Lawson
Título: Beef tenderloin with red wine, anchovies, garlic and thyme is served with arugula in a recipe from Nigella Lawson in her iconic cookbook "How To Eat," first published in 1998.
Descrição: Beef tenderloin with red wine, anchovies, garlic and thyme is served with arugula in a recipe from Nigella Lawson in her iconic cookbook "How To Eat," first published in 1998. Since then, Lawson has stared in several cooking shows and has written a dozen more cookbooks. (Julia Gartland/The New York Times/Fotoarena)
Local: New York / NY / Usa
Coleção: The New York Times
Crédito: Julia Gartland / The New York Times / Fotoarena
Disponibilidade: sob-consulta
Direito de uso: Direito controlado
Autorização do(a) modelo: não
Autorização da propriedade: não

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