Código da imagem : ny190219145104 Dimensões : 5.788 X 3.859 pixels Resolução : 300 dpi Orientação : horizontal |
Data da foto:
12/02/2019 Tamanho máximo não comprimido : 63,9MB Tamanho do arquivo : 3324 kb Cor : colorida |
Pauta: | Culinary Star Lawson |
Título: | Beef tenderloin with red wine, anchovies, garlic and thyme is served with arugula in a recipe from Nigella Lawson in her iconic cookbook "How To Eat," first published in 1998. |
Descrição: | Beef tenderloin with red wine, anchovies, garlic and thyme is served with arugula in a recipe from Nigella Lawson in her iconic cookbook "How To Eat," first published in 1998. Since then, Lawson has stared in several cooking shows and has written a dozen more cookbooks. (Julia Gartland/The New York Times/Fotoarena) |
Local: | New York / NY / Usa |
Coleção: | The New York Times |
Crédito: | Julia Gartland / The New York Times / Fotoarena |
Disponibilidade: | sob-consulta |
Direito de uso: | Direito controlado |
Autorização do(a) modelo: | não |
Autorização da propriedade: | não |
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